Різдвяне печиво "Снікердудль" - Image

Різдвяне печиво "Снікердудль"

Number of servings: 10Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Снікердудль - це американське печиво, яке прийнято готувати на Різдво. Американці від такого печива просто в захваті. Головна відмінність цього печива полягає в їхньому паніруванні в суміші цукру і кориці. Готується таке печиво неймовірно швидко, а необхідні продукти для його приготування під рукою є практично завжди. Різдвяне печиво "Снікердудль" виходить пухке, легке повітряне. Ці ніжні повітряні круглі печенюшки не тільки здивують ваших близьких швидкістю приготування, а й порадують своїм неповторним, ні з чим незрівняним прекрасним смаком. Дуже добре таке печиво поєднується з гарячим чаєм або кавою.

Ingredients

Вершкове масло

200 г.

Цукор

300 г.

Яйця

4 шт.

Борошно

700 г.

Сметана

100 г.

Цукрова пудра

3 ст. л.

Мелена кориця

3 ст. л.

Сода

1 ч. л.

Preparation steps

01

Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати по одному яйця. Добре перемішати.

02

Додати сметану і добре вимішати.

03

Борошно просіяти і змішати з содою.

04

У суміш з маслом поступово вводити борошно, замісити м'яке тісто. Воно не повинно прилипати до рук.

05

Поставити тісто в холодильник на півгодини.

06

З охолодженого тіста сформувати кульки і обваляти їх в суміші цукрової пудри і кориці.

07

Поставити випікати протягом 10 хвилин в духовку при температурі 190°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min