
Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком
Любителі всіляких бутебродів і гамбургерів можуть побалувати себе брускетами. Брускета - це популярна італійська закуска, у вигляді звичайної скибочки підсушеного хліба. Частіше використовується чіабата. Чабата або чіабата - смачний італійський білий хліб, який випікають з пшеничного борошна і дріжджів, зазвичай додаючи оливкове масло. Готуються брускети дуже швидко. Основа для брускети може бути найрізноманітнішою. Використовуються як нарізані овочі, так і м'ясні та морепродукти. За бажанням всі інгредієнти можна подрібнювати в комбайні, але не до дуже дрібного стану.
Ingredients
Помідори черрі
400 г.
Олія оливкова
3 ст. л.
Цибуля червона
0,5 шт.
Базилік (листя)
3 ст. л.
Оцет бальзамічний
1,5 ст. л.
Білий хліб
8 шт.
Часник
1 шт.
Preparation steps
01
Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.
02
Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.
03
При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores