
Запіканка з фаршу і картопляного пюре
Не варто думати, що запіканки - це виключно солодка страва і підходить тільки для десертів. Зараз існує їх так багато різних, що легко і загубитися. Всі вони досить різні, з різними наповнювачами і смаком. Але все таки можна виділити найсмачніші. Наприклад, запіканка із фаршу і картоплі. Хороша вона тим, що така страва цілком підійде для смачної і швидкої, а головне - ситної вечері з найріднішими. До неї можна зробити хіба що легкий салат - і все. Так як в запіканці є все, що потрібно: і гарнір з картоплі, і м'ясо. Тому можете сміливо приступати до приготування смачного обіду або вечері - з такою запіканкою, ми впевнені, це у вас вийде.
Ingredients
Фарш свинний
250 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Соус
320 г.
Картопля
450 г.
Масло вершкове
25 г.
Молоко
30 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, розім'яти картоплю на пюре. Додати масло, молоко і добре перемішати.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і фарш на сковороді до золотистого кольору. Додати в сковорідку соус (наприклад, томатну пасту або будь-який на ваш смак) і тушкувати близько 30 хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів.
03
Укласти у форму для запікання фарш, зверху викласти пюре. Покласти форму в духовку і запікати близько 15-20 хвилин. Викласти запіканку на порційні тарілки і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores