
Торт із ананасами
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування торту із ананасами. Цей прекрасний десерт не може не сподобатися. Адже, ананас - це прекрасний фрукт, який чудово пахне і містить масу корисних речовин. Батьківщиною ананасів є Південна Америка, а до Європи їх привіз Христофор Колумб разом з картоплею і тютюном. Будь-яким стравам ананаси додають соковитості і оригінальності і наш торт не виняток. Ці фрукти не тільки смачні, але й дуже корисні. Їх вживання допомагає знизити вагу і позбутися від набряків. Вживання ананаса в їжу сприяє профілактиці тромбофлебіту і тромбозів, оскільки знижує в'язкість крові. Зі з'їдених ста грамів цього плоду ми отримуємо всього лише 48 калорій.
Ingredients
Борошно
400 г.
Яйця
2 шт.
Маргарин
125 г.
Цукор
150 г.
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Ванільний цукор
1 пакетик
Какао-порошок
3 ст. л.
Кава розчинна
2 ч. л.
Ананас консервований
400 г.
Лікер "Бейліз"
2 ст. л.
Сік ананасовий
100 г.
Соняшникова олія
2 ч. л.
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром, ванільним цукром та кавою.
02
Розтопити маргарин на паровій бані. Додати до яєчної суміші, влити лікер і апельсиновий сік. Перемішати.
03
Борошно змішати з розпушувачем і какао, просіяти. Змішати з рештою суміші.
04
200 г. кілець ананаса дрібно порізати і дати стекти. Дно форми застелити пекарським папером і змастити соняшниковою олією.
05
Викласти половину тіста, посипати кубиками ананаса. Зверху викласти решту тіста.
06
Решту кілець ананасу розподілити зверху по тісту.
07
Духовку розігріти до 180°С. Випікати торт 40 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores