
Торт "Монастирська хата"
Можна знайти безліч рецептів тортів у наш час. Всі вони, безсумнівно, чудові, і торти виходять дуже смачними і солодкими. Іноді навіть буває складно і здивувати когось. Хоча можливо! Наприклад, таким ось тортом "Монастирська хата". Можливо тісто тут таке ж звичне, як і скрізь, але погляньте, якої він цікавої форми! Це ж справжня хата! Повірте, такий торт відразу ж захочеться спробувати всім, кого ви зберете за своїм столом. Всередині він не гірше: смачне повидло (ваше улюблене, або взагалі будь-яке, яке є вдома), солодкий крем і, звичайно ж, шоколад - куди без нього?! Рецепт цього десерту не дуже то і складний, а от тортик виходить просто незабутнім.
Ingredients
Сметана
400 г.
Борошно
300 г.
Сода
5 г.
Маргарин
150 г.
Цукор
3 ст. л.
Повідло
5 ст. л.
Шоколад
50 г.
Preparation steps
01
Насамперед необхідно розігріти маргарин з цукром. Додати до них сметану і перемішати. Додати борошно з содою. Перемішати, а потім замісити пишне еластичне тісто. Охолодити його 15 хвилин. Розділити тісто на 10 рівних частин.
02
Взяти повідло і додати до нього одну столову ложку борошна та перемішати. Кожен шматочок тіста розкачати в прямокутник і посередині покласти начинку з повідла. Скрутити і защіпити тісто так, щоб вийшли трубочки з начинкою всередині. Запікати трубочки з тіста на змащеному деко в духовці при 200ᵒC, близько 20 хвилин.
03
Збити сметану з цукром і змастити отриманою сумішю торт. Перший шар - це 4 пісочні трубочки з начинкою, потім три трубочки, потім дві і зверху одна. Полити торт кремом зверху та посипати тертим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores