
Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю
Восени настає сезон безлічі прекрасних сортів яблук. На їх основі можна приготувати щось цікавіше звичної шарлотки. Поєднання яблук і лимонної глазурі настільки смачне, що цей рецепт напевно стане одним з ваших улюблених! Щоб яблука не темніли при контакті з повітрям, перед кожним розрізом протирайте ніж часточкою лимона. Використовуйте для цього пирога соковиті і солодкі яблука. Сорти Джонатан, Джонаголд, Слава переможцям підійдуть ідеально. Приємного чаювання!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Almond
50 г.
Eco Cardamom 6g
1 ч. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Homemade Butter
90 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
Прогріти духовку до 180°С. Застелити пекарським папером форму 20х30 см. Одне яблуко нарізати тонкими часточками, друге - кубиками. Мигдаль дрібно нарізати.
02
Змішати борошно з розпушувачем, додати мигдаль і кардамон. Вмішати кубики яблук.
03
У маленькій мисці змішати вінчиком масло і яйця. Додати їх до сухих інгредієнтів, перемішавши до однорідності. Перекласти суміш у форму. Розкласти зверху тонкі часточки яблук.
04
Випікати протягом 20 хвилин, до легкого золотистого відтінку. Дати охолонути у формі.
05
У невеликій мисці змішати цукрову пудру з цедрою і соком лимона, додавши 2 столові ложки окропу. Розподілити суміш по пирогу і дати застигнути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores