Запечена у фользі риба - Image

Запечена у фользі риба

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рибні страви відомі своїми виключно корисними властивостями. Риба дарує нашому організму необхідні для здоров’я амінокислоти, життєво важливі вітаміни, жири та мікроелементи. Запечена у фользі риба якнайкраще зберігає в собі свої унікальні якості. Особливо корисною ця страва стане для людей, яких турбують проблеми з серцем, щитовидною залозою, обміном речовин. Більш того, невід'ємний інгредієнт цієї страви – овочі, що роблять страву незамінним варіантом дієтичної вечері, яка точно не залишить свій слід на об’ємі вашої талії. Приготування страви досить просте. Найвідповідальніший етап – обчищення риби, а з іншим без проблем впорається ваша духовка. Листочки м’яти та лимонний сік нададуть вашій страві пікантності та вишуканості.

Ingredients

Риба (будь-яка, наприклад, хек)

1 кг.

Лимон

1 шт.

М'ята

25 г.

Цибуля ріпчаста

120 г.

Часник

10 зуб.

Морква

3 шт.

Олія оливкова

30 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, очистити, видалити нутрощі, розрізавши живіт. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити, нарізати кубиками. М'яту помити, просушити, розібрати на листочки.

02

Відрізати фольгу, покласти на деко, змастити її оливковою олією. Викласти на фольгу рибу. Додати зверху сіль і перець. Частину овочів викласти біля риби, частину (1/3) покласти в розріз.

03

Розігріти духовку до 200°C. На рибі зробити кілька надрізів (4-5). Лимон помити, нарізати скибочками і вставити їх у надрізи. Посипати м'ятою і поставити деко в духовку. Запікати близько 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечена у фользі риба – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua