
Яблучний пиріг Вульфів
Погодьтеся, в пирогах є певна романтика, а в яблучних - ще й щось від казки. Ось ми і пропонуємо вам приготувати яблучний пиріг Вульфів, який подарує вам частинку дива, змусить забути про проблеми і життєву метушню. Легкий у приготуванні і такий же для шлунка - що ще потрібно для проведення прекрасних вихідних. Спечіть пиріг, покличте друзів на чай - і душевний вечір вам забезпечений. Адже ви подаруєте казку не тільки собі, а й своїм близьким. Більше того, крім вітамінів ви отримаєте порцію компліментів, оскільки цей десерт і справді дуже смачний. Також радимо вам запастися папером і ручкою, адже гості попросять поділитися рецептом. Бон апетит!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
KhMZ Sour Cream 20%
400 г.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5 шт.
Homemade Butter
50 г.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Листкове тісто повністю розморозити (якщо тісто готове). Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні. Деко змастити вершковим маслом. Викласти тісто на деко.
02
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками і обсмажити на сковороді, додавши вершкове масло. Готувати до м'якості, додавши також мед, корицю. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Сметану злегка збити міксером з двома яйцями. Одне яйце збити окремо. Додати в сметанно-яєчну суміш яблука і перемішати. Викласти начинку на розкачане тісто, загорнути краї у тіста. Змастити збитим яйцем і покласти в розігріту духовку. Випікати близько 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores