Запіканка з кукурудзи - Image

Запіканка з кукурудзи

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Останнім часом великої популярності в кулінарії придбала консервована кукурудза. Її часто використовують у приготуванні салатів і гарнірів. Також вона зустрічається в рецептах запіканок. Запіканка з кукурудзи - дуже ніжна, ароматна і досить ситна. Вона проста в приготуванні, не вимагає попередньої термообробки компонентів, всі складові рецепту потрібно просто перемішати. Запіканку подають остиглою або гарячої, як самостійну страву з будь-яким салатом і соусом на сніданок, обід або вечерю. Часто її комбінують з м'ясом, рибою або свіжим овочевим соком. Все залежить від вашого смаку.

Ingredients

Кукурудза консервована

200 г.

Молоко

4 ст. л.

Борошно пшеничне

1,5 ч. л.

Вершки 35%

3 ст. л.

Пекарський порошок

за смаком

Сіль

за смаком

Яйце куряче

2 шт.

Preparation steps

01

Збити в мисці яйця. Поступово ввести в яйця борошно і пекарський порошок, влити молоко і вершки, сіль, постійно змішуюючи при цьому.

02

Кукурудзу подрібнити в блендері, після чого також додати в миску до решти інгредієнтів.

03

Духовку розігріти до 190°C. Змастити форму для випікання маслом, викласти кукурудзяну масу, розрівняти. Випікати 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min