Рулети з телятини під шоколадним соусом - Image

Рулети з телятини під шоколадним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Рулети із телятини під шоколадним соусом на перший погляд можуть здатися не дуже смачними. Варто зізнатися, так, ця страва на любителя. Але якщо ви не боїтеся експериментів на кухні, тоді це саме те, що вам потрібно. Тим більше, що така страва виглядає дуже презентабельно, і її можна подавати до святкового столу. Якщо ще перед подачею прикрасити овочами або зеленню, буде ще смачніше. Телятина досить корисна для нашого організму. Багато кулінарів цінують це м'ясо за легкість його приготування і ніжний смак. Телятина досить дієтична і при цьому дуже смачна. Також у ньому є вітаміни групи В, залізо, мідь і фосфор.

Ingredients for the recipe

Organic Meat Chilled Veal Ribs with Meat
334.10

Organic Meat Chilled Veal Ribs with Meat

per 1 kg

Ingredients

Organic Meat Chilled Veal Ribs with Meat

850 г.

Leek

15 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

2 шт.

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

20 г.

Homemade Butter

30 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

400 г.

Dried Cherries

100 г.

Auchan Hair Dye Color Dark Chocolate

50 г.

Rosemary

4 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Carrots

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати бульон. Для цього потрібно помити м'ясо (250 г.), покласти в кастрюлю та залити холодною водою (2 л.). Поставити кастрюлю на вогонь, довести до кипіння, зняти піну та зменшити вогонь. Моркву та ріпчатсту цибулю помити та почистити. Покласти овочі до кастрюлі та посолити бульйон. Варити 30-40 хвилин. з готового бульйону шумівкою витягнути моркву та цибулину - їх потрібно викинути. Також шумівкою витягнути м'ясо. І відкласти його для інших страв. Бульйон акуратно процідити через складену в 2-3 шари марлю.

02

Потім приготувати соус. Для цього потрібно влити на сковорідку вино та бульйон (200 г.), додати 2 гілочки розмарину, довести до кипіння, уварити наполовину, розмарин витягнути. Додати вишню та розмарин, що залишився (тільки листочки), уварити ще наполовину, зняти з вогню, додати натертий шоколад, приправити сіллю та перцем, подрібнити блендером та залишити.

03

Порей розрізати вздовж навпів, промити, обсушити. Вибрати міцні "смужки", покласти в касрюлю, залити окропом, поставити на маленький вогонь, томити 2-3 хвилини, витягнути та обсушити. Порей, що залишився, нарізати дрібно, обсмажити у вершковому маслі на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хвилин. Листки петрушки подрібнити разом з часником, додати до порею, обсмажити 1 хвилину. Всипати хлібні крихти, обсмажити ще хвилину, зняти фарш з вогню.

04

Телятину, що залишилася (600 г.) розрізати на чотири шматки й злегка їх відбити, як на відбивні. Далі шматки телятини натерти сіллю та перцем, покласти на плівку, закрити кількома шарами плівки та відбити до довщини 0,5 см. Викласти фарш на м'ясо, м'ясо на смужки порею: загонути в рулети, обв'язати шпагатом. Швидко обсмажити рулети в оливковій олії до золотистої скоринки, перекласти у форму, закрити фольгою та запікати в розігрітій до 180°С духовці 10-12 хвилин. Подавати, поливши шоколадним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min