Суп з вівсяної крупи з яблуками - Image

Суп з вівсяної крупи з яблуками

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представлене в даному рецепті блюдо - дуже корисне, оскільки до його складу входять яблука і багата мікроелементами і вітамінами вівсяна крупа. Організм людини легко засвоює вівсянку, вона регулює роботу кишечника і очищає наш організм від шлаків. Цей суп відмінно підійде тим, хто любить смачну їжу, але при цьому дотримується здорового і правильного харчування. Цей апетитний суп чудово вгамує голод в будь-який час доби. Його можна подавати на стіл, як на сніданок, так і на обід і вечерю.

Ingredients

Яблука

30 г.

Крупа вівсяна

20 г.

Цибуля ріпчаста

40 г.

Морква

20 г.

Сік лимонний

10 г.

Вода

1 л.

Сіль

за смаком

Прянощі

за смаком

Preparation steps

01

У каструлю налити воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати вівсяну крупу, варити протягом 13-16 хвилин, після чого прибрати з вогню, процідити через друшляк.

02

Перекласти остиглу крупу в блендер, подрібнити до стану пюре, покласти у відвар в каструлю. Поставити знову на вогонь каструлю, додати в неї нарізані яблука, дрібно нарізані моркву і цибулю. Влити лимонний сік, посолити за смаком, а також додати прянощі.

03

Варити до готовності. Після, остудити. Подавати холодним. При подачі додати сметану або майонез.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп з вівсяної крупи з яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua