
Паштет з копченого лосося
Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.
Ingredients
Лосось копчений
200 г.
Сир філадельфія
100 г.
Лимон
20 г.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.
02
З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.
03
Подавати з скибочками хліба або крекерами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores