
Креветочне масло
Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
150 г.
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Preparation steps
01
Креветки відварити, охолодити, очистити.
02
Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.
03
Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.
04
Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores