
Шоколадний кисломолочний сир з арахісом
Любите кисломолочний сир і вважаєте його дуже корисним? Ви абсолютно праві. Цей чудовий кисломолочний продукт - просто джерело корисних для здоров'я речовин. Єдине, що можемо порадити: використовуйте його як інгредієнт різних страв. Скористайтеся для початку запропонованим рецептом. Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його консистенція кремова. Кремовості, а також рівномірності у забарвленні цього шоколадного десерту Ви досягнете, старанно вмішуючи какао в кисломолочний сир. Від смаку останнього буде залежати результат приготування страви. Отже, кисломолочний сир вибирайте м'який. Зернистий і занадто кислий - не бажано.
Ingredients
Кисломолочний сир
250 г.
Какао-порошок
3 ст. л.
Фруктоза
2 ст. л.
Цукор ванільний
0,5 ч. л.
Арахіс
1 ст. л.
Preparation steps
01
Викласти кисломолочний сир у миску, обережно додати в нього какао-порошок, перемішати за допомогою блендера.
02
Додати в суміш фруктозу і ванільний цукор, ретельно перемішати до однорідного стану.
03
Всипати в миску арахіс, перемішати. Розкласти в порційні мисочки, поставити їх в холодильник, щоб трохи охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores