
Салат-паста з огірка по-грецьки
До вашої уваги досить своєрідний, але смачний салат-паста. Він одночасно може бути і салатом і закускою, яку можна намастити на шматочки хліба (а користі додасться, якщо хліб буде цільнозерновий), підсушені тости або грінки, загорнути в лаваш (піту), наповнити ним тарталетки (на святах, особливо у форматі фуршет, така форма подачі салату буде дуже доречна). У салат можна додати протертий сир, але тоді пропорційно зменшити кількість сметани. Щодо сметани, то все-таки віддайте перевагу жирній сметані (близько 25%), інакше, з менш жирної, салат вийде трохи рідким. Прикрасити салат можна зеленню, оливкам, маслинами або скибочками огірка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ferma Sour Cream 15% 300g
250 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Garlic
20 г.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Mint 50g
30 г.
Losada Gordal Green Olives
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Огірки помити і очистити. Зелень помити і просушити. Часник очистити від лушпиння. Інгредієнти з'єднати в блендері і подрібнити (але не до однорідної маси, а шматочками).
02
Сметану збити міксером. Оливки нарізати дрібними шматочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Добре перемішати салат (до стану однорідної пасти) і охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores