
Палтус у зеленому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Cold-smoked Back Halibut
600 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Gallina Blanca Chicken Broth 10g
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
1 ч. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Limo Frozen Green Peas 400g
225 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У невелику каструлю влити вино та воду, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, кинути в каструлю кубик, додати горошок, варити 5 хвилин. Прибрати з вогню, остудити, подрібнити в блендері до стану пюре.
02
Змішати окремо в мисці вершки із борошном, ретельно перемішати. Потім, додати вершкову суміш у пюре. Додати за смаком сіль і подрібнену цибулю.
03
Рибу розрізати на 4 шматки, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду із вершковим маслом, обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору.
04
При подачі викласти рибу на гарячі тарілки, залити соусом, прикрасити зеленню і вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)