Мигдальна заправка - Image

Мигдальна заправка

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

150 мл.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

30 мл.

Almond

150 г.

Garlic

1 шт.

Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g

2 ч. л.

Deco Dried Dill 6g

0,5 ч. л.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

за смаком

Preparation steps

01

Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.

02

Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.

03

Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min