
Сирно-фруктовий літній торт без випікання
Смачний м'який фруктовий торт. Що може бути краще, ніж рецепт торта, який легко зробити без випікання? Адже це ж економія часу, та й спосіб приготування досить простий. Додайте в запропонований нами рецепт трохи фантазії, бажання, а головне - не бійтеся експериментів. І Ви побачите, що простий літній торт може бути вишуканим і неповторним. Потіште себе і своїх близьких смачним м'яким тортом. Крім того, замість винограду, як в рецепті, можна додавати будь-які фрукти за Вашим смаком. Приємного апетиту!
Ingredients
Сир 15% жирності
200 г
Сметана 20% жирності
500 г
Вершкове масло
180 г
Пісочне печиво
400 г
Желатин
30 г
Цукор
1 ст.
Виноград
600 г
Волоські горіхи
100 г
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
02
Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Зачекати, доки суміш трохи охолоне.
03
Взяти форму для торта і викласти на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром виклсти суміш з масла і печива, втрамбувати і поставити охолоджуватися в холодильник на 1-2 години.
04
Желатин залити склянкою води і залишити набрякати на 40-60 хв.
05
Цукровий пісок, сметану і протертий сир добре збити за допомогою блендера.
06
Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати до повного розчинення, після цього дати йому трохи охолонути.
07
Влити розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішати.
08
На застиглий холодний корж викласти шаром виноград і зверху залити сирним кремом, після цього поставити в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
09
Коли торт охолоне, необхыдно зняти бортик роз'ємної форми і обережно видалити харчову плівку.
10
Залишилось прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores