Бананове морозиво нашвидкоруч - Image

Бананове морозиво нашвидкоруч

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У наш час на полицях супермаркетів можна побачити величезний вибір різноманітних десертів і морозива. Можна просто піти купити морозиво і принести додому, не прикладаючи до цього ніяких зусиль. До того ж цей трудомісткий процес приготування домашнього морозива не кожного задовольнить. Але ми вам представляємо революційний рецепт приготування морозива в домашніх умовах. Все що вам потрібно, це всього лише десять хвилин вашого дорогоцінного часу і кілька недорогих інгредієнтів. Як ви будете здивовані, коли після декількох нескладних маніпуляцій з інгредієнтами, і по закінченню десяти хвилин ви будете мати справжнє домашнє морозиво.

Ingredients

Банани (дуже стиглі)

3 шт.

Молоко

1 склянка

Цукор

2 ст.л

Лимон

1 шт.

Ванільний цукор (за бажанням)

1 ч.л

Будь-який алкоголь для подачі (за бажанням)

2 ст.л

Preparation steps

01

Банани очистіть і наріжте середніми кружечками. Складіть в контейнер і покладіть в морозильник на 5-6 годин.

02

Лимон розріжте на 4 частини і з однієї частини видавіть сік і натріть цедру.

03

Заморожені банани викладіть в блендер, влийте молоко, додайте лимонний сік і цедру, цукор і ванільний цукор. Перетріть все до однорідного стану і трохи збийте.

04

Отриману масу викладіть в креманки і заморожуйте від 30 хвилин до 2 годин - залежно від бажаної консистенції морозива.

05

При подачі,  за бажанням, морозиво можна злегка полити алкоголем на ваш вибір, наприклад, шампанським, коньяком або бренді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бананове морозиво нашвидкоруч – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua