Млинцевий пиріг з травами і грибною начинкою - Image

Млинцевий пиріг з травами і грибною начинкою

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Млинцевий пиріг з травами і грибною начинкою збирається з тонких млинців. Для грибної начинки можете використовувати будь-які гриби, які Вам до душі. Використовуємо печериці для універсальності (їх можна купити в будь-яку пору року). Пиріг виходить ситним і дуже смачним! При формуванні пирога можна проявити творчий підхід і фантазію, і зібрати його нестандартно, рівними шарами, а, наприклад, уклавши деякі шари у вигляді млинцевих рулетиків або згорнувши млинці з начинкою сегментами. Млинцевий пиріг (або млинцевий торт) може стати оригінальною закускою, повноцінною другою стравою або десертом.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 44.50

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

100 г.

Homemade Butter

за смаком

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

225 г.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Top Grade Wheat Flour

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

125 мл.

Mozzarella Cheese Lel 45%

50 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

25 г.

Akvulya Still Water 2l

50 мл.

Kotanyi Herbs Mix 8g

за смаком

Preparation steps

01

Додати в блендер яйця, 75 мл. молока, воду, 100 г. борошна, 1,5 ст. л. вершкового масла, 0,25 ч. л. солі. Протягом 10 секунд перемішувати суміш. Додати в суміш подрібнені трави, перемішати, накрити плівкою миску з сумішшю, поставити в холодильник на 1 годину (ще краще якщо залишити на 2 доби).

02

На розігріту сковороду додати шматочок вершкового масла, обсмажити млинці з приготованого тіста, протягом 30 секунд, перевернути на іншу сторону, смажити ще 10 секунд. Кожен млинець після смаження викласти на холодну поверхню, вони повинні охолонути.

03

У сковороді на вогні розтопити шматочок вершкового масла, висипати подрібнену ріпчасту цибулю, обсмажити, не доводячи до золотистого кольору. Збільшити вогонь, додати ще трохи вершкового масла і тонко нарізані гриби. Додати сіль і перець за смаком. Смажити до м'якості грибів. Додати 1 ст. л. борошна, 50 мл. молока, тушкувати, поки рідина не випарується на половину. Додати терту моцарелу, перемішати. Прибрати з вогню.

04

Змастити деко вершковим маслом, викласти 2 млинця. Зверху викласти гриби, присипати нарізаною зеленою цибулею. Зверху накрити двома млинцями, повторити викладання начинки кілька разів, поки не будуть укладені всі млинці. Присипати пармезаном, поставити на 2 хвилини в духовку при температурі 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min