
Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами
Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Cabbage
300 г.
Packed Onion from 3kg
50 г.
Walnut
50 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.
02
Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.
03
Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.
04
Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores