
Рулети з лаваша
Чудове рішення ситуації, коли гості прийшли несподівано, це зробити смачну і швидку закуску, щоб було чим пригостити, поки готуються основні страви. Один з варіантів такої закуски - рулет з лаваша. Річ у тім, що такий рулет можна зробити, потім порізати на шматочки і так подавати. Робити його дуже швидко, а шматочків виходить досить багато. Тому вам вдасться нагодувати трохи ваших гостей, щоб вони не нудьгували. Або ж можна приготувати таку закуску собі на роботу - варіантів багато, а рецепт простий.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ifood Armenian Thin Pita 300g
1 листок
Lightly Salted Trout Fillet Slices in Oil
200 г.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
200 г.
Dill 70g
невеликий пучок
Auchan Green Onions Bundle 75g
невеликий пучок
Lemon
1 ст. л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
Preparation steps
01
Змішати плавлений сир з дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею, соком і цедрою лимона. Форель нарізати тонкими пластинами.
02
Намастити лаваш вершковим сиром із зеленню. Розкласти по всій довжині пластини форелі, посипати перцем.
03
Згорнути в рулет, дати постояти при кімнатній температурі протягом 7-10 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores