
Медово-гірчична заправка для салату
Зазвичай легкі не ситні салати заправляють такими ж низькокалорійними заправками, щоб вся страва несла тільки користь організму. І якщо оливкове масло і сметана - це вже класика для заправки салату, то медово-гірчичний соус - це вже набагато цікавіше. Головною перевагою цієї заправки те, що всі інгредієнти натуральні і по-своєму корисні. Наприклад мед. Всі знають про його цілющі властивості. Мед відшкодовує нестачу глюкози в організмі, тільки природним шляхом. При цьому він не позначається на фігурі. А часник - це ж натуральний афродизіак. А ще, цю заправку можна зберігати в холодильнику не одну годину, щоб мати завжди під рукою смачний соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Runa French Mustard Granular 210g
1 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
1 ст. л.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати мед, обидва види гірчиці, оцет.
02
Часник очистити, подрібнити, додати в миску до решти інгредієнтів, все ретельно перемішати.
03
Збиваючи, обережно ввести оливкову олію, після - посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores