Салат з капусти "Весняний ранок" - Image

Салат з капусти "Весняний ранок"

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.

Ingredients for the recipe

Young Cabbage
15.70 - 59.00

Young Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Young Cabbage

100г

Radish

2-3 шт

Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs

2-3 шт

Auchan Green Onions Bundle 75g

30-40 г

Dill 70g

2 гілочки

KhMZ Sour Cream 20%

3 ст. л. (або за смаком)

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Овочі та зелень вимити, і добре просушити.

02

Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.

03

У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min