Смажений кабачковий суп - Image

Смажений кабачковий суп

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

1 шт.

Onion

1 шт.

Garlic

4 зубчики

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Rosemary, pc

1 ч. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

600 мл.

Chilled Bacon

за смаком

Spice Black Pepper Ground

1/2 ч. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Sage in pot

2 ч. л.

Preparation steps

01

Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.

02

Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.

03

Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.

04

Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.

05

Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.

06

Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.

07

Посолити, поперчити. Подавати з беконом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Смажений кабачковий суп – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua