
Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем
Велика різноманітність солянок: м'ясні, рибні, з морепродуктами, з копченостями та інші. Даний рецепт - один із низки найкращих рецептів збірної рибної солянки. Страва проста в приготуванні, відрізняється поживністю і гострим смаком, дуже ситна. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Лук пасирують до красивого золотистого кольору, головне, його не пережарити. Огірки кладуть в суп останніми, коли вже готові всі овочі. Потім в самому кінці додають спеції. Така ситна солянка може замінити цілий обід, блюдо можна подати і на святковий стіл і приготувати в будь-який будній день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hame Sprat in Oil 110g
20 г.
Snack Herring
80 г.
Banga in oil smoked herring 170g
20 г.
Packed Onion from 3kg
30 г.
Pickled Cucumbers
20 г.
Packaged Green Peppers
15 г.
Pink Tomato in Packing
20 г.
Iberica Capers 250g
5 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
5 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
5 г.
Homemade Butter
10 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
0,2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.
02
Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.
03
Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.
04
Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.
05
Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores