Пряна курочка - Image

Пряна курочка

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запечена курочка - знайома нам смакота. А якщо змастити її сумішшю пряних трав, то вийде зовсім нова ароматна курка, яку обов'язково рекомендуємо спробувати. Ніяких складнощів і загадок в приготуванні немає, змішати прянощі і натерти ними курочку зможе кожен. Новим прийомом стане: вкладання половини цибулі в очищені від м'якуша "лимонні чашки". І це, як виявляється дуже легко. Дійсно запечена курка стає частою гостею на святкових столах і не тільки. Поки вона готується в духовці, ви за цей час можете приготувати гарнір. Звичайно ж, не лише за легкість в приготуванні ми полюбили цей рецепт, а ще і за неймовірний чарівний смак.

Ingredients for the recipe

Petit Ja Domestic Chilled Chicken Carcass ~2kg
129.90 - 152.89

Petit Ja Domestic Chilled Chicken Carcass ~2kg

per 1 kg

Ingredients

Petit Ja Domestic Chilled Chicken Carcass ~2kg

1 шт.

Onion

1 шт.

Lemon

1 шт.

Garlic

3 зубчики

Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml

3 ст. л.

Lyubystok For Mulled Wine Spices

по 1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Підготовлену тушку збризнути соком лимона. Посолити, і натерти чорним перцем. Трішки змастити курку оливковою олією і відкласти.

02

Підготувати суміш прянощів: розтерти в ступці куркуму, коріандр, розмарин і гірчицю. Змастити курку, отриманою сумішшю.

03

Цибулину очистити і розрізати навпіл. Помістити половинки в "лимонні чашки". Вмістити їх в курку разом з часником. Потім помістити її у форму для запікання.

04

Запікати пряну курочку 60 хвилин, постійно поливаючи соком, утвореним в процесі випічки. Температура в духовці повинна досягати 200ºС.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min