Свинячі реберця у соєвому соусі - Image

Свинячі реберця у соєвому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Свинячі реберця - це, напевно, один із найкращих варіантів, гарячої страви як для святкового столу, так і для звичайної сімейної вечері, коли хочеться побалувати себе і своїх близьких смачними стравами. Справа в тому, що як би ви не приготували ці реберця, все одно вони виходять дуже смачні і ароматні. А ми поділимося з вами деякими рецептами. Не секрет, що будь-яке м'ясо дуже любить часник. Адже він надає такий насичений аромат страві. Але ось що цікавого в цьому рецепті, так це соєвий соус. Адже він сам по собі досить звичайний . Але якщо промаринувати свиняче м'ясо, то ви отримаєте дуже смачну страву. І навіть звичайні реберця будуть здаватися вам святковою стравою.

Ingredients

Свинячі реберця

2 кг.

Соєвий соус

200 мл.

Свіжий імбир

4 см.

Часник

4 зубчика

Бадьян

2 шт.

Білий винний оцет

2 ст. л.

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Свинячі реберця розрізати на частини і укласти в каструлю. Залити соєвим соусом і додати 2 ст. л. винного оцету.

02

Додати в каструлю часник, який пропустити через прес, імбир, нарізаний на шматочки і зірочки бадьяна.

03

У каструлю додати холодної води так, щоб реберця були повністю покриті.

04

Вміст каструлі довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму і варити реберця до готовності.

05

Потім зняти каструлю з вогню і вийняти звідти реберця. Потім їх обсушити і швидко обсмажити на грилі.

06

Подавати готові реберця варто гарячими і з зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинячі реберця у соєвому соусі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua