Печена картопля із салатом і прошуто - Image

Печена картопля із салатом і прошуто

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Особливість запропонованого рецепту в тому, що складові частини отриманої в результаті страви готуються окремо. У духовці запікається до м'якості картопля. Обсмажується на сковороді (на сильному вогні) шинка прошутто. Із шпинату, консервованої кукурудзи і селери готується салат зі смачною, насиченою заправкою. Всі три складові "зустрічаються" безпосередньо на сервірувальній тарілці. Порада: після запікання в духовці можна зробити розріз на кожній картоплині вздовж, а можна зробити по два глибоких хрестоподібних розрізи, не прорізаючи до кінця, так, щоб кожна картопля поділялася на чотири частини.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

4 шт.

Simonini Parmiamo Mr. Panino Prosciuto Cotto

4 шт.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

310 г.

Celery Stalk

2 шт.

Spinach Bunch100g

100 г.

Nash sik Tomato juice 950ml

2,5 ст. л.

Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l

1,5 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. Ретельно вимити картоплю. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку, випікати протягом 1 години.

02

Змішати в мисці томатний сік, оливкову олію і оцет. Посолити і поперчити за смаком.

03

На розігрітій сковороді обсмажити шинку на сильному вогні, після чого нарізати шматочками.

04

Перекласти картоплю на дошку, зробити розріз уздовж.

05

Змішати шпинат, кукурудзу і нарізану селеру. Додати дві третини заправки.

06

Картоплю викласти на тарілки, полити зверху третиною соусу, в кожну викласти салат, зверху покласти шинку. Прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min