Паштет з курячої печінки з сиром і часником - Image

Паштет з курячої печінки з сиром і часником

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Прочитавши на упаковці склад паштету з магазину, Ви задумалися? Приготуйте паштет своїми руками. Смачно, корисно, без всяких загусників і барвників! Домашній паштет, звичайно ж, не йде ні в яке порівняння з тим, що продається в магазині. Відмінна холодна закуска або намазка на бутерброди. Печінковий паштет можна готувати з печінки свинячої, курячої, качиної, але треба відзначити, що з курячої печінки він виходить більш ніжним. Особливість запропонованого рецепту в тому, що печінку попередньо обсмажують, а потім тушкують із вершками. На наступному етапі приготування Вам знадобиться блендер. Залишилося додати в печінкову масу вершкове масло, часничок і натертий сир і запекти в духовці. Паштет готовий!

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

300 г.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Carrots

0,5 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

70 мл.

Homemade Butter

70 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Eco Marjoram

за смаком

Garlic

1 зубчик

Grana Padano 32% cheese

30 г.

Preparation steps

01

Очистити і промити курячу печінку. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити печінку.

02

Очистити і подрібнити моркву з цибулею, обсмажити на олії на сковороді. Наприкінці додати до цибулі і моркви майоран, сіль і перець. Викласти печінку, вилити вершки, тушкувати на маленькому вогні.

03

Остудити суміш, подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізаний часник і натертий сир. Повторно перемішати.

04

Викласти паштет у форму, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 150°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min