Вівсяне печиво без борошна - Image

Вівсяне печиво без борошна

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви напевно знаєте про корисні властивості вівсяних пластівців, про цілий ряд найважливіших вітамінів, мікроелементів і амінокислот, що містяться в цьому продукті. Вони роблять вівсяні пластівці незамінним продуктом у раціоні людини. А завдяки наявності в складі легкозасвоюваних білків, вівсяні пластівці по праву вважають дієтичним продуктом. Раціон страв із вівсянки можна зробити різноманітним, і зовсім не потрібно обмежувати себе тільки звичною ранковою вівсяною кашею. Приготуйте вівсяне печиво. Всупереч побоюванням: яким вийде печиво без такого традиційного компонента, як борошно, печиво за цим рецептом виходить смачним і розсипчастим. Тим більше, що без борошна калорійність випічки буде менше.

Ingredients

Масло вершкове

250 г.

Пластівці вівсяні

500 г.

Цукор

200 г.

Ванілін

5 г.

Чорнослив

200 г.

Родзинки

100 г.

Мигдаль

100 г.

Яйце куряче

3 шт.

Preparation steps

01

Вівсяні пластівці просіяти в миску. Розігріти сковороду, покласти в неї половину вершкового масла, розтопити. Обсмажити на сковороді в маслі просіяні вівсяні пластівці.

02

Викласти зі сковороди обсмажену масу в миску, додати сюди ж другу половину вершкового масла, ретельно перемішати.

03

Додати в миску до маси пластівці, які залишилися після просіювання, вбити яйця, додати ванілін. Перемішати. Додати нарізаний чорнослив, родзинки, перемелений мигдаль.

04

Духовку розігріти до 150°C. Форму застелити харчовим папером, змастити його вершковим маслом. Викласти на деко по 1 ст.л. тіста. Поставити деко з печивом в духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вівсяне печиво без борошна – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua