Лимонник - Image

Лимонник

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

В осінні холодні будні організм вимагає чергової додаткової порції позитиву. Пропонуємо поповнити запас хорошого настрою смачним і солодким десертом - лимонником. Цей пиріг відрізняється від усіх своєю соковитістю і вмістом вітамінів, таких необхідних нам для імунітету. Що ж, тоді не будемо відмовляти собі в задоволенні насититися десертом, і відразу ж приступимо освоювати мистецтво приготування лимонного пирога. Шкірку лимона краще обдати окропом, щоб вона не надавала гіркоти випічці. Знання таких тонкощів дозволить вам створити чудові диво-ласощі. Прикрасити можна посипавши цукровою пудрою, а зверху покласти гілочку свіжої м'яти. Повірте цей тортик стане для вас найулюбленішим і порадує навіть в самий непогожий день.

Ingredients

Борошно

2 ст.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйце

2 шт.

Вершкове масло

200 г.

Лимон

2 шт.

Цукор

1 ст.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Лимон вимити, і обдати окропом. Акуратно зняти цедру за допомогою терки.

02

Борошно просіяти і ретельно перемішати з розпушувачем. Далі додати раніше натерту лимонну цедру.

03

Вершкове масло розм'якшити у мисці і розтерти. Додати цукор, яйця і добре все перемішати.

04

Суміш з'єднати з борошном і перемішати. Замотати плівкою і помістити на хвилин 30 в холодильник. Тепер треба приготувати начинку, для цього: м'якоть лимона (без кісточок) подрібнити у блендері разом з цукром.

05

Охолоджене тісто розділити на дві частини і розкачати. Змастити форму олією і покласти в неї одну частину тіста. Розподілити начинку, а зверху покласти другу частину тіста. Випікати 30 хвилин при температурі 180°C градусів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Лимонник – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua