
Гніздечка з картоплі з грибами
У Вас залишилося картопляне пюре від вчорашньої вечері? Приготуйте з нього "гніздечка" з начинкою. Але повірте: ця страва коштує того, щоб зробити картопляне пюре спеціально для неї. Начинка для "гніздечок" може бути будь-якою. У нашому випадку - це обсмажені гриби з цибулею і петрушкою. Картопля та гриби - ідеальне поєднання продуктів, яке порадує Вас своїм смаком і ситністю. До столу приготовані "гніздечка з картоплі з грибами" можна подавати як самостійну страву, а можна - як гарнір до м'яса.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
800 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
70 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
50 г.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Homemade Butter
30 г.
Parsley 70g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, залити водою, при закипанні посолити і відварити до готовності. Воду злити і зробити пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.
02
Дрібно нарізати цибулю і петрушку, гриби нарізати кубиками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати гриби, посолити, поперчити і смажити 15-20 хвилин.
04
До грибів додати петрушку, перемішати, прибрати з вогню.
05
На застелений папером для випічки лист викласти за допомогою кулінарного шприца (або ложки) картопляне пюре у вигляді гніздечок.
06
У гніздечка додати грибну начинку і посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
07
Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores