
Котлети садівника
Котлети садівника або «біфтекі ту Кіпур» - це рецепт запозичений нами з класичної грецької кухні. Із самої назви стає зрозуміло, що основними інгредієнтами страви є дари садів і городів - овочі - справжні вітамінні криниці: кабачки, морква, червоний перець, петрушка. Це чудовий літній варіант котлет. Завдяки овочам, котлети виходять не тільки дуже смачними, але надзвичайно соковитими. М'ясо (дрібно нарізаний бекон і фарш) становить лише половину маси страви. Фарш для котлет краще брати змішаний - свинячо-яловичий. Для гарніру нічого краще не підійде, ніж запечена в духовці разом з котлетами картопля.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Chilled Bacon
50 г.
Squash
1 шт.
Carrots
1 шт.
Red Pepper
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Parsley 70g
2 ст. л.
Bread Crumbs
50 г.
Packed Potatoes
4 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 мл.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
50 мл.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кабачок, моркву, червоний перець, цибулю очистити, помити, обсушити і натерти на крупній тертці.
02
Бекон і часник дрібно посікти. Змішати з овочами.
03
Додати петрушку, сіль, перець, сухарі. Добре перемішати. Місити фарш 10 хвилин, накрити плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.
04
Сформувати 5 котлет. Викласти у змащену олією форму для запікання.
05
Картоплю очистити, розрізати вздовж на 4 частини. Посолити, поперчити, посипати орегано і змастити олією.
06
Картоплю помістити між котлетами, підлити воду і вино. Випікати котлети в розігрітій духовці при 180°C 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores