Chockolate Easter Pie - Image

Chockolate Easter Pie

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Раніше паски робили слов'яни на свої традиційні свята. Але з приходом християнства ситуація змінилася, і паска стала головною стравою на святковому столі християн. До великого свята Воскресіння Христового роблять традиційні паски - хліб, яким прийнято виходити з Великого посту. Вони робляться з дріжджового тіста, іноді з додаванням родзинок. Але все одно, на смак паски не надто солодкі. Ми хочемо вам запропонувати ще один варіант паски - це шоколадна паска. Тобто, солодка. Робиться вона схожим способом, тільки з додаванням шоколаду. Така різноманітність обов'язково сподобається вам за святковим столом.

Ingredients

Борошно

1500 г.

Дріжджі

50 г.

Яйця

8 шт.

Цукор

2 стакани

Тертий мигдаль

2,5 стакани

Шоколад

100 г.

Ром

30 мл.

Червоне вино

півстакана

Панірувальні сухарі

півстакана

Цукати

півсклянки

Кориця

1 ч. л.

Розтерта гвоздика

1 ч. л.

Preparation steps

01

Дріжджі розчинити в теплій воді і додати борошно. Накрити опару рушником і поставити в тепле місце, щоб вона піднялася.

02

Опару для паски ретельно вимішати, в отриману масу додати жовтки, розтерті з цукром, мигдаль, шоколад, вино, ром, цукати, корицю і гвоздику.

03

Білки ретельно збити в стійку піну. Додати їх в тісто для паски.

04

Викласти туди тісто і поставити паску в нагріту духовку. Випікати при температурі 150°C градусів протягом 60-90 хвилин. Готову паску охолодити і обережно вийнятии з форми.

05

Глазур для паски: розігріти на невеликому вогні цукор, додати туди яйця і какао. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Глазур охолодити і полити нею готові паски.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Chockolate Easter Pie – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua