
Бельгійські пивні оладки
Може бути, що на бельгійських кулінарів вплинуло те, що в Бельгії дуже люблять пиво, або може існує й інше пояснення, але от млинчики на основі пива зустрічаються не так часто. Проте на батьківщині ця страва досить популярна. Завдяки тому, що пива в тісто потрібно не дуже багато, ці млинці можна їсти і діткам теж, правда, бажано в обмеженій кількості. Але якщо ви зібралися зустрічати гостей або просто влаштовуєте невеличке свято вдома, то рецепт цих млинчиків прийде вам на допомогу. Тому що перед їхнім надзвичайним видом складно встояти. А тим більше, що їх дуже зручно взяти з собою на роботу або дітям до школи.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
5 г.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
200 мл.
Homemade Butter
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Novus Strawberry Jam 375g
3 ст. л.
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.
02
Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.
03
Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.
04
Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores