Австрійський райндлінг - Image

Австрійський райндлінг

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Замість нашої паски австрийці у Святе Свято Великодня випікають свій традиційний райндлінг - дуже смачний формовий пиріг-рулет з дріжджового тіста. У нього додають фініки, горіхи, родзинки, курагу. Він дуже ароматний, так як попередньо просочується коньяком або ромом. На вигляд апетитний, пишний і ситний пиріг. Оригінальний присмак йому надає велика кількість горіхів. В оригіналі тісто для райндлінга виготовляється вручну. Але ще простіше цю цікаву, в міру солодку здобу приготувати у звичайній хлібопічці. Як тільки засипали всі основні продукти в ХП і поставили на основний режим тіста, відразу потрібно залити сухофрукти коньяком або темним ромом, щоб вони набрякали.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Homemade Butter

4 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

8,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

2 ст. л.

Salt Egypt

5 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

3,5 ст. л.

Spice Cinnamon Ground

за смаком

Walnut

1,5 ст. л.

Ronik Dates 1kg

50 г.

Raisins

1,5 ст. л.

Frapin Cognac 40% 0.7l

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Фініки дрібно нарізати, висипати в миску, додати до них родзинки, залити коньяком, маринувати суміш протягом 1 години.

02

Нагріти молоко, додати в нього попередньо змішані дріжджі з коричневим цукром. Додати в суміш борошно, вершкове масло кімнатної температури, вбити яйце, посолити і додати аніс. Замісити тісто, воно не повинно бути рідким, при необхідності додати борошно. Залишити тісто на деякий час, щоб воно піднялося, потім розім'яти і знову залишити підніматися.

03

Розкачати на столі лист тіста товщиною в 1 см. Змастити топленим вершковим маслом, присипати цукром, корицею і сумішшю з родзинок, а також подрібненими горіхами.

04

Згорнути в рулет начинений лист тіста, викласти у змащену вершковим маслом форму, по колу (форма повинна бути з отвором в центрі).

05

Поставити в духовку на 45-50 хвилин, випікати при температурі 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min