Яйце-пашот - Image

Яйце-пашот

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Яйце-пашот досить популярна страва у Франції. Особливістю її є те, що готують страву з розбитих яєць. Іншими словами можна сказати, що це ті ж варені яйця, тільки без шкаралупи. Невеликі секрети, як краще приготувати яйце-пашот. По-перше, яйця повинні бути дуже і дуже свіжими. По-друге, вода не повинна сильно кипіти. Інакше страва отримає не такий гарний естетичний вигляд . В ідеалі виходить схожий на крем жовток, оповитий білком. Яйце-пашот зазвичай є основою для більш складних страв. Деякі кулінари додають його в супи і бульйони. Але для сніданку досить покласти яйце на тост і посипати зеленню та смачними різними приправами за смаком.

Ingredients

Яйця

4 шт.

Оцет

2 ст. л.

Вода

2 л.

Preparation steps

01

Перед пошируванням ("смажити" яйця не на олії, а на воді) потримати яйця 8-10 секунд в слабо киплячій воді, потім дістати їх.

02

Розбити яйце так, щоб вийшла рівна тріщина. Потім вилити яйце у воду з оцтом. Яйце має припускатися рівно 4 хвилини.

03

Потім дістати з води яйце за допомогою шумівки. Перекласти його в каструльку з холодною водою і змити оцет.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Яйце-пашот – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua