Салат з тунцем і цикорієм - Image

Салат з тунцем і цикорієм

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей салат - справжній вибух смакових відчуттів, складається він з різних смаків, що прекрасно доповнюють один одного. Солодкість яблука пом'якшує терпкий цикорій, а виноградне масло і тунець надають страві особливу пікантність. Не забувайте і про користь цикорію. Адже це природні ліки для нервової системи; він добре заспокоює нерви і підіймає настрій. Так само всім відомо і про протизапальні властивості цієї рослини. Цей салат - чудовий варіант для святкового столу. Ми сподіваємося, така страва сподобається вам і вашим гостям завдяки незвичайному смаку та аромату.

Ingredients for the recipe

Calvo California canned tuna salad 150g
79.99 - 129.49

Calvo California canned tuna salad 150g

150 g

Ingredients

Calvo California canned tuna salad 150g

185г

Onion

1шт

Parsley 70g

1 пучок

Chicory 500g

1шт

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

3 ст. л.

La Espanola Grape Oil 500ml

4 ст. л

Johnprince Apple 70+

1шт

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.

02

Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.

03

Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.

04

Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min