Суп-пюре з броколі і курячим філе - Image

Суп-пюре з броколі і курячим філе

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.

Ingredients for the recipe

Broccoli
314.90

Broccoli

per 1 kg

Ingredients

Broccoli

400 г.

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

300 г.

Packed Onion from 3kg

150 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Akvulya Still Water 2l

2 л.

Preparation steps

01

Філе нарізати кубиками.

02

Ріпчасту цибулю дрібно покришити.

03

Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.

04

У бульйон додати цибулю.

05

Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.

06

Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min