
Сібас, запечений із помідором і яблуком
Для того щоб приготувати смачну ситну, а головне швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати сібас, запечений з помідорами і яблуком. Сібас - риба морська і дуже корисна. Тому приготувавши таку страву ви дуже порадуєте вашу сім'ю, в першу чергу смаком, а по-друге користю. Риба сибас ще має одну дуже цікаву назву - морський вовк. Риба ця дуже хороша. Так як в ній дуже мало кісток, а м'ясо відрізняється надзвичайною ніжністю, м'якістю і тонким смаком. Сібас містить у великій кількості омегу-3. Про користь цієї поліненасиченої кислоти зараз багато написано. А ще сибас містить багато легкозасвоюваного білка, а це означає, що він не шкодить фігурі.
Ingredients
Сібас
1 шт.
Яблуко
1 шт.
Помідор
1 шт.
Приправа до риби
5 г.
Сіль
за смаком
Лимон
1 шт.
Зелень
1 пучок
Соняшникова олія
10 г.
Мед
10 г.
Preparation steps
01
Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.
02
Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.
03
Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.
04
Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.
05
Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores