
Салат з тунцем і кукурудзою
Зверніть увагу на пропонований салатик. Незаперечна його перевага в тому, що салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Тобто подавати до святкового столу таку чудову страву можна завжди в найсвіжішому вигляді. Головний акцент салатику – ароматний тунець, консервований у власному соку, який високо цінується завдяки ніжному і делікатному смаку. Ця делікатесна рибка прекрасно почуває себе в компанії солодкої консервованої кукурудзи і свіжої зелені. Просто, але зі смаком. Зверніть увагу, рибні консерви самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Ingredients
Тунець консервований
240 г.
Кукурудза консервована
200 г.
Петрушка
40 г.
Майонез
30 г.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
З тунця злити рідину або олію. Розім'яти його виделкою.
02
З кукурудзи злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores