Салат з тунцем і кукурудзою  - Image

Салат з тунцем і кукурудзою

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Зверніть увагу на пропонований салатик. Незаперечна його перевага в тому, що салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Тобто подавати до святкового столу таку чудову страву можна завжди в найсвіжішому вигляді. Головний акцент салатику – ароматний тунець, консервований у власному соку, який високо цінується завдяки ніжному і делікатному смаку. Ця делікатесна рибка прекрасно почуває себе в компанії солодкої консервованої кукурудзи і свіжої зелені. Просто, але зі смаком. Зверніть увагу, рибні консерви самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.

Ingredients

Тунець консервований

240 г.

Кукурудза консервована

200 г.

Петрушка

40 г.

Майонез

30 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

З тунця злити рідину або олію. Розім'яти його виделкою.

02

З кукурудзи злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з тунцем і кукурудзою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua