
Салат з оселедцем і яйцем
Легендарний, всіма улюблений традиційний салатик на будь-якому святковому застіллі «Оселедець під шубою», на щастя, далеко не єдиний варіант використання даної рибки в стравах. І ось як доказ простий рецепт, який заслуговує Вашої уваги – салат з оселедцем і яйцем. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, салати з ним виходять чудові: ароматні, ситні і поживні. А сама рибка досить-таки недорога і має відмінні смакові якості, тому вона відмінно поєднується з будь-якими продуктами. У нашому випадку оселедець складе прекрасну компанію рису, свіжим овочам і яйцям. Прекрасний салатик, який урізноманітнить Ваш сімейний раціон.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
150 г.
Snack Herring
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Pickled Cucumbers
120 г.
Fresh Greens Mix 100g
30 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності і охолодити. Рибу нарізати невеликими скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores