Салат з оселедцем і яйцем - Image

Салат з оселедцем і яйцем

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легендарний, всіма улюблений традиційний салатик на будь-якому святковому застіллі «Оселедець під шубою», на щастя, далеко не єдиний варіант використання даної рибки в стравах. І ось як доказ простий рецепт, який заслуговує Вашої уваги – салат з оселедцем і яйцем. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, салати з ним виходять чудові: ароматні, ситні і поживні. А сама рибка досить-таки недорога і має відмінні смакові якості, тому вона відмінно поєднується з будь-якими продуктами. У нашому випадку оселедець складе прекрасну компанію рису, свіжим овочам і яйцям. Прекрасний салатик, який урізноманітнить Ваш сімейний раціон.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

150 г.

Snack Herring

200 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Pickled Cucumbers

120 г.

Fresh Greens Mix 100g

30 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рис відварити до готовності і охолодити. Рибу нарізати невеликими скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min