
Різотто з лисичками
Італійська кухня - це не тільки гостра піца і макарони. У ній присутні багато страв, які можуть зачарувати вас з першої ж ложечки, страви, які беруть у полон своїм незабутнім смаком й італійською колоритністю. До таких, без сумніву, можна віднести різотто. Просмажений рис з грибами - це досить нове поєднання для нашої кухні. Не дивлячись на таке давнє походження, ця страва дуже проста у приготуванні, що надає страві величезний плюс. Адже всього за півгодини на вашому столі стоїть чудова страва з рису та грибами, окутана паром. Розкладіть по порціях, прикрасьте зеленню і швиденько зробіть овочевий салат - все! Ваша повноцінна вечеря готова!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Young Onions
0,5 шт.
Red Onion
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,5 л.
Polisianka Chanterelles 500g
300 г.
Garlic
4 зуб.
Parsley 70g
20 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Homemade Butter
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно нарізати дрібно цибулю і селеру. Обсмажити їх на суміші оливкової олії та вершкового масла. Потім нарізати лисички та вкинути їх в сковорідку. Обсмажувати до готовності лисичок. Коли гриби будуть готові, додати рис.
02
Обсмажувати рис з грибами і овочами пару хвилин. Тоді влити третину бульйону, посолити, поперчити і залишити на повільному вогні, постійно помішувати та повільно підливати бульйон невеликими порціями.
03
Тим часом на іншій сковороді обсмажити лисички, що залишилися на суміші оливкової олії та вершкового масла. Далі кинути дрібно нарізаний часник, посолити, поперчити, потримати на вогні пару хвилин, після чого прикрасити дрібно посіченою петрушкою.
04
Коли рис буде готовий, вимкнути вогонь і влити вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores