
Пшоняний суп із цибулею та картоплею
Людині потрібно обов'язково харчуватися рідкою їжею. Як говорить прислів'я: "Один раз в добу - суп повинен бути в шлунку". Суп - це старовинна страва. Суп, як страва, виник ще в кам'яному столітті разом з появою глиняного та кам'яного посуду. Такий посуд дозволяв здійснювати процес приготування рідкої їжі. Зараз існує неймовірна кількість найрізноманітніших супів і кожен суп по-своєму хороший. Легкі і дуже ситні, прозорі і густі, гарячі і холодні, рідкі та густі крем-супи - супи бувають такими різними. Загалом для кожного випадку існує свій вид супу. Сьогодні ми вам представляємо рецепт ситного пшоняної супу з цибулею та картоплею. Такий дуже поживний суп відмінно підійде в якості основної страви на обід.
Ingredients
Пшоно
100 г.
Картопля
1 шт.
Шпик
200 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У гарячій воді промити пшоно, зварити в овочевому бульйоні до напівготовності.
02
Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками, висипати в каструлю з супом. Варити 15 хвилин.
03
Шпик нарізати шматочками, викласти разом з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажити на рослинній олії. Додати обсмажений шпик з цибулею в суп, варити 5 хвилин. Наприкінці посолити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores