Картопляний суп-пюре з грибами - Image

Картопляний суп-пюре з грибами

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.

Ingredients

Вершки

50г

Сметана

50г

Масло кисло-вершкове

50г

Картопля

300г

Цибуля ріпчаста

80г

Куряче філе

250г

Печериці свіжі

200г

Зелень петрушки

10г

Сіль

Перець чорний мелений

Preparation steps

01

Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.

02

Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.

03

Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.

04

Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.

05

Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Картопляний суп-пюре з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua