
Пісний грибний суп
Цей пісний суп з грибами дуже ніжний і легкий. Замість печериць можна використовувати будь-які інші свіжі, їстівні гриби, наприклад, лисички, маслюки, дощовики, рижики, сироїжки, трюфелі та інші. Якщо ви використовуєте не парникові гриби, а ті, які були зібрані в лісі, то під час чищення треба видалити зі старих і перезрілих грибів спороносную частина, яка містить велику кількість алкалоїдів, шкідливих для людського організму. Пісний суп можна готувати цілий рік. Якщо немає можливості використовувати свіжі та сушені гриби, то можна замінити їх маринованими і солоними грибами. Пісний суп з грибами подається до обіднього столу в гарячому вигляді як перше гаряче блюдо.
Ingredients
Печериці
500 г.
Картопля
600 г.
Морква
150 г.
Цибуля
150 г.
Соняшникова олія
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Гриби дрібно нарізати, цибулю дрібно порубати, моркву натерти на дрібній тертці, картоплю нарізати кубиками.
02
Обсмажити моркву і цибулю на соняшниковій олії протягом 5 хвилин при закритій кришці.
03
Додати 2 л. гарячої води, гриби, картоплю, сіль, перець. Закрити кришку, варити 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores