
Відкритий пиріг з інжиром та сиром брі
Відкритий пиріг з інжиром і сиром брі зробить хорошу славу кулінара будь-якій господині. Його ніжний, вишуканий, не схожий ні на що смак запам'ятається кожному. Це, як кажуть, буде кохання з першого погляду. Окрім ніжного і незрівнянного смаку ця страва подарує вашому організму таку кількість корисних речовин, що ви навіть не повірите такому щастю. Особливо ця страва корисна в холодну погоду, коли загострюється багато хвороб. Інжир, який називають досконалим фруктом, подбає про ваше травлення. А сир брі подарує страві небачену ніжність. Саме завдяки сиру пиріг буде танути в роті. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
250 г.
Dried Figs
1 кг.
Litniy Med Honey 750g
60 г.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
10 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
15 мл.
Preparation steps
01
Тісто повністю розморозити. Деко застелити пергаментним папером і викласти одну частину тіста, а з іншої - зробити бортики. Інжир помити, просушити і нарізати скибочками.
02
Сир нарізати тонкими скибочками товщиною близько 0,5 см. На тісто викласти шматочки сиру, а потім викласти скибочки інжиру. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Змастити краї тіста вершками. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. До меду додати чебрець і зовсім трохи підігріти. Полити медом готовий пиріг і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores