Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем - Image

Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Попереду світле недільне свято – Великдень. Напевно, Вам хочеться спекти обов'язковий солодкий великодній атрибут своїми руками і порадувати домашніх свіжою і ароматною випічкою. Стандартним варіантом пасочек зараз нікого не здивувати, тому пропонуємо приготувати паску з рікоти і маскарпоне з мигдалем. Незвично, правда? Такі ласощі, безсумнівно, порадують всіх сирних любителів, адже в них містяться два різновиди традиційного італійського сиру. Смажений мигдаль в поєднанні зі спокусливим чорним шоколадом надає пасці характерний горіховий смак, а цукати як ніколи до речі. А найцікавіше, що в рецептурі цієї паски немає ні молока, ні муки, ні яєць. І випікати її не потрібно.

Ingredients

Сир рікота

5,5 ст. л.

Сир маскарпоне

4,5 ст. л.

Цукор тростинний

2 ст. л.

Екстракт ванільний

за смаком

Мигдаль смажений

за смаком

Вершки

1 ст. л.

Шоколад темний

за смаком

Цукати

5 ст. л.

Preparation steps

01

Скласти марлю в кілька шарів, викласти її у форму для паски, при цьому залишити марлю із запасом.

02

У блендері змішати маскарпоне і рікоту, всипати цукор і ваніль. Збити до однорідності. Викласти суміш у миску.

03

Вершки збити, додати їх до суміші сирів в миску. Додати сюди ж подрібнені горіхи, цукати і подрібнений шоколад.

04

Викласти масу у форму, накрити зверху марлею, встановити зверху щось важке, поставити в холодильник на ніч.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Паска з рікоти і маскарпоне з мигдалем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua