Апельсиновий крюшон із шампанським - Image

Апельсиновий крюшон із шампанським

Number of servings: 12Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Крюшон - це холодний алкогольний напій. Крюшон - це французьке слово і означає воно в буквальному сенсі слова " глечик " . Такий факт наштовхує на думку , що напій має французьке походження . Такий напій готують із суміші різних вин , шампанського або лікеру з додаванням фруктових соків. Ну і, звичайно , ж крюшон подають завжди охолодженим. Сьогодні ми вам пропонуємо самостійно приготувати цей чудовий напій . Такий прекрасний напій дуже легко і швидко готується . Всього за п'ятнадцять хвилин ви і ваші друзі будете мати предмет насолоди - вишуканий апельсиновий крюшон із шампанським. Такий напій чудово підніме вам настрій після важкого трудового дня.

Ingredients

Апельсини

6 шт.

Сік апельсиновий

1 л.

Цукор

100 г.

Шампанське

750 мл.

Preparation steps

01

Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок і мембран. Викласти часточки в глибоку чашу і засипати цукром. Залишити фрукти на 1 годину.

02

Додати в чашу охолоджений сік, добре перемішати, залити шампанське і знову перемішати. У келихи викласти лід і фрукти. Акуратно розлити коктейль і (за бажанням) прикрасити келихи скибочкам апельсина.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Апельсиновий крюшон із шампанським – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua